De unde provin ouăle marcate cu cifra 3?

De unde provin ouăle marcate cu cifra 3?

Gaina fericita

Ce înseamnă „găini fericite” pentru noi?

Un tânăr merge la cumpărături și alege de pe raft un cofraj de ouă marcate cu cifra 3, după cum era obișnuit, pentru a-și pregăti micul dejun. În ziua aceea, însă, ceva se întâmplă care îi perturbă rutina.

Scopul acestui videoclip este acela de a scoate în evidență condițiile în care-și petrec scurta viață găinile ce produc ouăle marcate cu cifra 3, care se traduce în cuști sufocante ce nu le permit să-și întindă aripile și să-și manifeste comportamentele naturale, lipsa luminii naturale și a aerului curat.

Dacă ești împotriva ținerii păsărilor în cuști, te rugăm semnează petiția noastră și evită să cumperi ouă de la găini ținute în cuști.
Filmările cu păsări din acest clip aparțin organizației Animals International – Romania și au fost obținute din ferme din țara noastră și din Polonia (exportator de ouă pentru România).

60% dintre găinile din România trăiesc în astfel de condiții, dar noi putem schimba această situație prin alegerile pe care le facem zi de zi.

Mulțumim magazinului de produse ecologice și naturale Ki-life pentru permisiunea de a filma în incinta magazinului și pentru că este un exemplu de bune practici în ceea ce privește comercializarea ouălor, întrucât nu se găsesc pe rafturile lor ouă marcate cu codul 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *