România fără cuști

Ambasadori Cage-Free

Laura Cosoi

Sursa foto: Facebook – Laura Cosoi

Există pe piață un produs care nu e tocmai ceea ce ne așteptăm noi să fie. Mă refer la oul care are marcat pe el cifra 3 […] de la găini care trăiesc în baterii. […] Haideți să convingem producătorii să aibă mai multă grijă de găini, dar și de sănătatea noastră!

Paula Seling

Sursa foto: Facebook – Paula Seling

“Motivul pentru care am devenit vegană este pentru că nu sunt de acord cu foarte multe din procedeele prin care este obținută carnea de pasăre și de animal. Ouăle ce au codul 3 provin de la păsări care sunt ținute în niște baterii. Ele nu au loc să se miște, penajul lor este distrus, felul în care sunt hrănite este defectuos și toate acestea se reflectă și asupra sănătății dumneavoastră.”

Vladimir Drăghia

Sursa foto: Facebook – Vladimir Drăghia

“Ouăle cu cifra 3: mi se pare foarte important să le evităm, pentru că am văzut cum cresc găinile respective. Vă încurajez să semnați petiția, în primul rând, din respect pentru voi. Dar cel puțin la fel de importante sunt și animalele pe care le folosim.”

Andreea Raicu

Sursa foto: Facebook – Andreea Raicu

“Am descoperit că Asociația FREE face demersuri pentru crearea unei piețe cage-free și ce poate asigura condiții mai bune pentru găinile ouătoare. Eu am semnat petiția și […] am decis să nu consum astfel de produse, tocmai din cauza condițiilor de stres în care cresc aceste găini. Așa că vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să sprijinim această inițiativă. 

Aluziva (Alina Greavu)

Sursa foto: Facebook – Aluziva

Am decis să colaborez cu ong-ul FREE despre cât de chinuite sunt găinile ouătoare în anumite ferme. De ani buni noi cumpărăm ouă cu cifra 1, 2, dar niciodată 3. Informați-vă și faceți la rândul vostru alegeri bune pentru voi și animalele de la care provin produsele respective.

Andreea Bănică

Sursa foto: Facebook – Andreea Bănică

“Eu nu folosesc aceste produse pentru că le afectează mult viața găinilor, dar și calitatea ouălor. Vă încurajez și pe voi să procedați la fel.”