
Practica tăierii ciocului în fermele de ouă
Tăierea ciocului este o procedură care se efectuează la toate puicuțele crescute pentru ouă, din primele zile de viață. O mutilare dureroasă, menită să...
Citește mai mult →Tăierea ciocului este o procedură care se efectuează la toate puicuțele crescute pentru ouă, din primele zile de viață. O mutilare dureroasă, menită să...
Citește mai mult →Un nou clasament al firmelor de retail din România dezvăluie implicarea acestora în problemele ridicate de consumatori...
Citește mai mult →Peste 1 milion de cetățeni europeni au cerut liderilor UE să pună capăt erei cuștilor prin inițiativa cetățenească „End the Cage Age”...
Citește mai mult →Inițiativa #RomâniaFărăCuști adună mii de semnături de la românii preocupați de bunăstarea animalelor...
Citește mai mult →F.R.E.E. a desfășurat un sondaj de opinie onlinedespre perspectiva românilor despre bunăstarea găinilor ouătoare crescute în sistem industrial.
Citește mai mult →Stațiile de metrou din București vor găzdui panouri care informează trecătorii despre suferința din spatele alegerilor lor alimentare... ..
Citește mai mult →Un tânăr merge la cumpărături și alege de pe raft un cofraj de ouă marcate cu cifra 3, după cum era obișnuit. În ziua aceea, însă...
Citește mai mult →Găinile încep să depună ouă la 18-20 de săptămâni și produc intensiv timp de un an înainte de a fi trimise la abator...
Citește mai mult →Găinile sunt ființe complexe, cu instincte și comportamente naturale. În fermele industriale, însă, viața lor este redusă la un ciclu brutal de producție...
Citește mai mult →